Απίστευτες φωτογραφίες: Βάτραχος κοκαλώνει ξαφνικά από τον πάγο

Φαίνεται σχεδόν σαν να κοιμάται, αλλά δυστυχώς, αυτό το βατραχάκι πάγωσε προσπαθώντας να διασχίσει μια παγωμένη λίμνη στη Νορβηγία. Ο φωτογράφος Svein Nordrum ανακάλυψε και φωτογράφησε το πλάσμα κάνοντας πατινάζ.
 «Έκανα πατινάζ για μια-δυο ώρες και, ξαφνικά είδα κάτι στην επιφάνεια του πάγου. Όταν πλησίασα κατάλαβα ότι ήταν ένας βάτραχος, κατεψυγμένος, δύσκαμπτος, ήμουν αρκετά σοκαρισμένος. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».
Ο βάτραχος πάνω στην προσπάθειά του να βρει μια τρύπα να μπει μέσα στη λίμνη και να κολυμπήσει μέχρι την ακτή δεν τα κατάφερε από τον πάγο και το κρύο. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι βάτραχοι να κολυμπάνε και να προσπαθούν να διασχίσουν παγωμένες επιφάνειες για να βρουν καλύτερο κλίμα αλλά αυτό πρώτη φορά συμβαίνει και οφείλεται στην απότομη πτώση θερμοκρασίας του κλίματος και του σώματός του.
Έκανα πατινάζ για μια-δυο ώρες και, ξαφνικά είδα κάτι στην επιφάνεια του πάγου. Όταν πλησίασα κατάλαβα ότι ήταν ένας βάτραχος, κατεψυγμένος, δύσκαμπτος, ήμουν αρκετά σοκαρισμένος. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».
Ο βάτραχος πάνω στην προσπάθειά του να βρει μια τρύπα να μπει μέσα στη λίμνη και να κολυμπήσει μέχρι την ακτή δεν τα κατάφερε από τον πάγο και το κρύο. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι βάτραχοι να κολυμπάνε και να προσπαθούν να διασχίσουν παγωμένες επιφάνειες για να βρουν καλύτερο κλίμα αλλά αυτό πρώτη φορά συμβαίνει και οφείλεται στην απότομη πτώση θερμοκρασίας του κλίματος και του σώματός του.Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου