H Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στην 25η AGROTICA

25η AGROTICA, Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ – HELEXPO

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 25η AGROTICA , τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ – HELEXPO, με ένα κεντρικό περίπτερο, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των αγροτικών προϊόντων και των επιχειρήσεων της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό.

Η Agrotica είναι η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και αποτελεί τόπο συνάντησης εκθετών από 30 χώρες, αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους κόλπους της μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο, για τις διεθνείς τάσεις στον εξοπλισμό και την τεχνολογία, αλλά και για τις προοπτικές της αγροτικής παραγωγής.
Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, όπως κάθε Ενότητα της Π.Κ.Μ., θα συμμετέχει σε χώρο 16 m2, που της έχει διατεθεί με τα αγροτικά προϊόντα της. Για το σκοπό αυτό όποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να προβάλει και να προωθήσει τα προϊόντα της, να έρθει άμεσα σε επαφή με τους: Μπασάκα Άννα τηλ 2371351287, email: ampasaka@halkidiki.gov.gr
Τερτιβανίδη Κων/νο τηλ 2371351282, email: u13010@minagric.gr

Τα προϊόντα μπορούν να είναι νωπά, μεταποιημένα, φυτικής και ζωϊκής παραγωγής, παραδοσιακά προϊόντα κ.ά. Η ποσότητα μπορεί να είναι τέτοια είτε μόνο για παρουσίαση (μικρές ποσότητες για προθήκες) ή και για γευσιγνωσία (κέρασμα σε επισκέπτες), επίσης καλό είναι να συνοδεύονται από έντυπο πληροφοριακό υλικό της επιχείρησης (φυλλάδια, κάρτες κ.ά).
Το περίπτερο θα καλύπτεται από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας για όλες της ώρες λειτουργίας, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επισκέπτες και δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των παραγωγών. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου