Πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης των γονέων στο Δ.Προποντίδας


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας ενημερώνει τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την παρουσία ψυχολόγου στο Δήμο για το προσεχές πεντάμηνο, ο οποίος δύναται να παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες στους πολίτες. Επίσης, ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται συναντήσεις-συζητήσεις με ομάδες γονέων για τη συμβουλευτική υποστήριξή τους ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τους γονείς.
Γι' αυτό το λόγο, καλεί τους γονείς των μαθητών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις  ομάδες να δηλώσουν ενδιαφέρον, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, καθώς και ενα τηλέφωνο επικοινωνίας στο κάτω μέρος της ανακοίνωσης και να το επιστρέψουν στο Διευθυντή του σχολείου τους, ο οποίος θα τα συγκεντρώσει, για να τα παραλάβει η υπηρεσία μας.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων, καθώς και η θεματολογία θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με την κάθε ομάδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ψυχολόγο και συντονίστρια των ομάδων, κα Αντωνίου Πολυξένη, στο τηλ. 2373022589 και ώρες 07:00-15:00.
Όνομα γονέα:
Τηλέφωνο:
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου