Προστασία από τον νέο ''ροζ'' ιό στο facebook

ihalkidiki.blogspot.gr - Προστασία από τον νέο ''ροζ'' ιό στο facebook

Πανικός έχει προκληθεί στην αρχική σελίδα του facebook όπου κυκλοφορεί ένας νέος «ροζ» ιός.

Το Facebook απέδωσε την ανάρτηση φωτογραφιών σκληρού ροζ περιεχομένου σε συντονισμένη επίθεση ενώ η υποτιθέμενη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει πολλά likes από προφίλ χρηστών που είναι στην πραγματικότητα ψεύτικα.

Προστατέψτε τα προφίλ των παιδιών σας και τα προσωπικά τους δεδομένα, αλλά και τον υπολογιστή σας αφαιρώντας το ακατάλληλο υλικό.

Στα αριστερά του προφίλ σας, εκεί που γράφει «Μου αρέσουν», πατήστε το «Χ» δεξιά της ανάρτησης και στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, επιλέξτε report/spam (αναφορά/ιός) και πατήστε «οκ» για να αφαιρεθεί.

Ο δεύτερος τρόπος αφαίρεσης σύμφωνα με το mothersblog, είναι για αυτούς που διαθέτουν την πιο παλιά εμφάνιση του facebook. Πηγαίνετε κάτω από την φωτογραφία του εξωφύλλου σας, εκεί που λέει «Αρχείο Δραστηριοτήτων» και στα αριστερά θα επιλέξετε «Μου αρέσουν» όπου και θα βρείτε τον σύνδεσμο της ανάρτησης. Θα πατήσετε το «Χ» στα δεξιά της ανάρτησης, αναφορά/spam και αφαίρεση.

www.thestival.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου