Διαχείρηση αδέσποτων ζώων στο Δήμο Αριστοτέλη


Διαχείρηση αδέσποτων ζώων στο Δήμο Αριστοτέλη - ihalkidiki.blogspot.gr

  • Διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Αριστοτέλη σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο «Άγιος Μόδεστος» Ιερισσού. 
  • Εκπόνηση προγράμματος στείρωσης αδέσποτων ζώων στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2014, στην Ιερισσό, σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο «Άγιος Μόδεστος» και την φιλοζωική οργάνωση Animal Action.

 Ο Δήμος Αριστοτέλη υλοποιεί πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ζουν στην επικράτεια του, σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο «Άγιος Μόδεστος» Ιερισσού και την Κτηνίατρο με την οποία έχει συνάψει σχετική σύμβαση.

Ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει τους δημότες του ότι αρχίζει εμβολιασμούς και στειρώσεις των ζώων αυτών και τους παρακαλεί να συνεργαστούν και να ενημερώσουν τον Δήμο για την παρουσία ζώων στην περιοχή της κατοικίας τους.

Ζητά από τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα συντροφιάς που έχουν στην κατοχή τους, να μην κακοποιούν και δηλητηριάζουν τα αδέσποτα ζώα και εκθέτουν το Δήμο και την χώρα ολόκληρη στο εξωτερικό και γενικώς να εφαρμόζουν το νόμο 4039/2012 για την προστασία των ζώων.

Στην φάση αυτή η συνεργασία όλων των φορέων, και των πολιτών είναι απαραίτητη.
Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως τα ζώα είναι συναισθανόμενα πλάσματα, αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος μας και έχουμε την υποχρέωση να δείχνουμε προς αυτά σεβασμό.

Η προστασία τους δεν είναι υπόθεση μόνο των φιλόζωων πολιτών.
Αποτελεί υποχρέωση όλων μας.
Στον Δήμο Αριστοτέλη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιερισσού, θα εκπονηθεί πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού και καταγραφής αδέσποτων ζώων, το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2014, σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο «Άγιος Μόδεστος» και την Πανελλαδική φιλοζωική οργάνωση Animal Action. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου