Εκατοντάδες οι κρατήσεις από την Ολλανδία για τη Χαλκιδική


Η έκθεση “Vakantiebeurs” της Ουτρέχτης ξεκίνησε με πλήρη ανάπτυξη δυνάμεων για τη Χαλκιδική και κατέληξε με μερικές εκατοντάδες κρατήσεις που δείχνουν πως η αγορά της Ολλανδίας έχει πρόθεση να επιστρέψει δυνατά στον προορισμό μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Η ανακοίνωση απευθείας πτήσης από το Άμστερνταμ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέσω της αεροπορικής εταιρείας Transavia, καθιστά τη Χαλκιδική νέα αγαπημένη στους Tour Operators της Ολλανδίας. Το Sundio Group, που κρατά το 45% της ελληνικής αγοράς πρωτοστατεί έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο με 12 ξενοδοχεία για το 2014. Ακολουθούν οι Έλληνες Tour Operators της Ολλανδίας με πιο εξειδικευμένα προγράμματα και αναμένεται η κάθοδος των υπολοίπων για το 2015.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην έκθεση με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του – τον πρόεδρο του Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Γιώργο και τον πρόεδρο της Ένωσης Camping Χαλκιδικής κ. Αντώνη Δεληδημητρίου. Στην έκθεση δυνατή ήταν και η παρουσία εκπροσώπων ξενοδοχείων και incoming τουριστικών πρακτόρων από τη Χαλκιδική.

Η παρουσία της Χαλκιδικής στα ολλανδικά ΜΜΕ εντείνεται το 2014 με την πρόσκληση δημοσιογράφων και bloggers στην περιοχή. Ο Τουριστικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ολλανδίας οργάνωσε ένα cocktail παρουσίασης, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 20 δημοσιογράφοι, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή για το press trip που θα διοργανωθεί το Μάιο.http://ihalkidiki.blogspot.gr/2014/01/ekatondades-oi-krathseis-apo-ollandia-gia-halkidiki.htmlhttp://ihalkidiki.blogspot.gr/2014/01/ekatondades-oi-krathseis-apo-ollandia-gia-halkidiki.html
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου