Ως το τέλος του μήνα οι αιτήσεις για τα σεμινάρια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του πρόκειται να διοργανώσει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέματα:

1. Social Media Marketing (Διάρκεια 12 ώρες – κόστος 50€)

2. Σύγχρονο Management και Ηγεσία (Διάρκεια 12 ώρες – κόστος 50€)

3. Tourism Management & Marketing (Διάρκεια 12 ώρες – κόστος 50€)

Η καταβολή του ανωτέρω χρηματικού ποσού είναι μέρος του κόστους της αξίας του σεμιναρίου, ενώ το υπόλοιπο επιδοτείται από το Επιμελητήριο.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, στα Νέα Μουδανιά και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων για κάθε τμήμα, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα. Τα τμήματα θα είναι 25 ατόμων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μετά τη λήξη των προγραμμάτων παραδίδεται και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200–24300 και στο e-mail.: info@epichal.gr, υπεύθυνη κα. Τζηρίτη Γεωργία.

Η αίτηση συμμετοχής και το ενημερωτικό των σεμιναρίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.epichal.gr. Μαζί με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί και το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων στο ταμείο του Επιμελητηρίου ή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Επιμελητηρίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου