Έρχεται τον Ιανουάριο το Galaxy S5

 Και εκεί που η κατάσταση έδειχνε να ησυχάζει από φήμες σχετικά με το Samsung Galaxy S5, έρχεται μια νέα πληροφορία που μόνο ως «βόμβα» μπορεί να χαρακτηριστεί:
Το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014!

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό: To S3 κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012, ενώ το S4 το Μάρτιο του 2013. Γιατί το επόμενο της σειράς να μην κυκλοφορήσει σε ένα 10μηνο από τον προκάτοχό του;

Οι κακές γλώσσες, παρά την επιτυχημένη εμπορικά πορεία του Galaxy S4, κάνουν λόγο για απογοήτευση της Samsung, η οποία περίμενε ακόμη υψηλότερα οικονομικά αποτελέσματα.

Μια άλλη εκδοχή λέει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον Ιανουάριο για να προλάβει τη φημολογούμενη κυκλοφορία των «μεγάλων» iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014. Φυσικά, ούτε η Apple έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή 6 ίντσες.

Στο Galaxy S5 αναμένουμε το ντεμπούτο του περίφημου 64-bit Exynos 5430 chip, κάμερα 16MP με προσεγμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο slim design σε σχέση με το S4.

πηγη  newssalonika.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου