Την Κυριακή 11 Μαΐου η πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης

Σε νέα πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου 2014, από τις 11.00 έως τις 17.00, προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατ’ εφαρμογή του μέτρου της μηνιαίας πιλοτικής πεζοδρόμησης της Νέας Παραλίας.
Παράλληλα, με την πεζοδρόμηση της ερχόμενης Κυριακής 11 Μαΐου 2014, ημέρα που συμπίπτει και με τη Γιορτή της Μητέρας, προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης,  σε συνεργασία με φορείς και την εμπορική κοινότητα της πόλης. Αναλυτικά:


Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα πραγματοποιήσουν από τις 11.30 έως τις 13.30 εκδήλωση με τίτλο «Μάνα είναι μόνο μία, πάμε όλοι Παραλία!» στα γυάλινα περίπτερα του «Κήπου της Άμμου» και του «Κήπου των Εποχών» στη Νέα Παραλία (Φάληρο) με αφήγηση παραμυθιών, απαγγελία ποιημάτων και παιχνίδια με ξυλοπόδαρους. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί ήδη έκθεση εικαστικών δημιουργιών από  υλικά ανακύκλωσης, που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά και οι παιδαγωγοί τους. Οι μαθητές στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αποτυπώσουν στις δημιουργίες τους μηνύματα για τη συγκεκριμένη γιορτή, τα οποία στη συνέχεια θα χαρίσουν στις μαμάδες τους μαζί με γλαστράκια, προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα ενημερώνει τους παρευρισκόμενους και θα μοιράζει σελιδοδείκτες στις μητέρες, με συμβουλές για την πρόληψη της νόσου
Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου θα τραγουδήσουν μετά τις 12.00 στη Νέα Παραλία (Λεωφόρος Νίκης με Πλατεία Αριστοτέλους, Λευκός Πύργος, Ομπρέλες του Γ. Ζογγολόπουλου).

Επίσης στο πλαίσιο του 1ου Ευρωπαϊκού Παιδικού Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις:
11:00-17:30 Λευκός Πύργος - Παιχνίδι με κρουστά από ανακυκλώσιμα υλικά
12:30  Πλατεία Αριστοτέλους - “Τραγουδάμε τη χαρά” - Ωδείο “Φίλιππος” Βέροιας
17:30 Λευκός Πύργος  - Ομάδα Ζογκλέρ “Moriquendi” από τη Γαλλία
18:30  Λευκός Πύργος – Συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και παράσταση ζογκλέρ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου