Έρχονται τουριστικές επενδύσεις άνω των 300 εκ. ευρώ στη Χαλκιδική

Αυτό εκτιμά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Γρηγόριος Τάσιος, ο οποίος παρευρέθη στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel

Περισσότερα από 300 εκ. ευρώ αναμένεται να επενδυθούν την επόμενη πενταετία στο Νομό Χαλκιδικής, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γρηγόριος Τάσιος, ο οποίος παρευρέθη χθές Πέμπτη στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ο κ. Τάσιος τονίζει ότι «πρόκειται για μια επένδυση ρωσικών κεφαλαίων που ξεπέρασε τα 25 εκ. ευρώ και δημιούργησε 200 νέες θέσεις εργασίας. Η Χαλκιδική δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης μέσω ενός από τους πιο δυνατούς κλάδους της χώρας, του τουρισμού».

«Τα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να επενδυθούν ελληνικά και ξένα κεφάλαια στο νομό , τα οποία θα ξεπεράσουν τα 300 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσουν 10.000 έμμεσες και άμεσες θέσεις εργασίας», αποκαλύπτει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, ωστόσο διευκρινίζει πως «όλα αυτά θα επιτευχθούν μόνο αν την 25η Μαῒου η χώρα και οι πολίτες της δώσουν με την ψήφο τους το μήνυμα της πολιτικής σταθερότητας και προσήλωσης στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου