Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών. Τα προσφερόμενα ακίνητα θα πρέπει να βρίσκονται στα Ν.Μουδανιά και στο ΟΤ 46.Να διαθέτουν συνολική επιφάνεια τουλάχιστον 120τμ, συμπεριλαμβανομένου και ενός (1) τουλάχιστον wc, καθώς και ανάλογο αύλειο χώρο, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη υποδομή για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

 Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν προσφορές με τα παραπάνω χαρακτηριστικά εναλλακτικά γίνονται δεκτές προσφορές δύο γειτονικών ακινήτων (ισόγεια κατ/τα) με τα ανάλογα τετραγωνικά, ίδιου ή διαφορετικών ιδιοκτήτων.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) χρόνια. Η οφειλή μισθώματος αρχίζει από την ημερομηνία εγκατάστασης της υπηρεσίας στο μίσθιο, η οποία πιστοποιείται με τη σχετική σύνταξη και υπογραφή Πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής του ακινήτου, το οποίο υπογράφεται από τον εκμισθωτή και εκπρόσωπο του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 26/5/2014.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του Π) 270/81, οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της

καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το γραφείο της δημοτικής περιουσίας του Δήμου , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δ/νση :Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Ν. Μουδανιά.

Τηλέφωνο: 2373350260.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου