Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τον Δήμο Νέας Προποντίδας

ihalkidiki.blogspot.grΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης για την προμήθεια ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ  για τον Δήμο Ν. Προποντίδας,  συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  40.497,38 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα Ν. Μουδανιών την 27η Μαΐου,  ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.  Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής μέχρι την 27η Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ. ,για ποσό που αντιστοιχεί στο 5% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ήτοι 2.024,87 ευρώ.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (7.00-15.00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή) , από το γραφείο Προμηθειών του Δήμου Ν. Προποντίδας.   Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 26,  Τηλέφωνο: 23733 50256 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου