Προκήρυξη δημοπρασίας για την "Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών" στο Δ. Πολυγύρου

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη προσφορά για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Πολυγύρου
σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού 73.800,00€ ευρώ με το Φ.Π.Α.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 9η Μαϊου , ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα έναρξης 10:00 π.μ. ώρα λήξης 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας του Δήμου, στο Δημαρχείο Πολυγύρου.  Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι ανάδοχοι του αντικειμένου που
και που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση. Η εγγύηση για συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται σε 3.000,00€ ευρώ που θα απευθύνεται στο Δήμο Πολυγύρου (5% του προϋπολογισμού χωρίς ΦΠΑ).
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις
εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο: 23713-50754).

Δείτε εδώ την διακήρυξη
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου