Αρχίζουν την Παρασκευή οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Τα αποθέματα της χειμερινής περιόδου, αλλά και προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα της καλοκαιρινής περιόδου, θα έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις
Τα αποθέματα της χειμερινής περιόδου, αλλά και προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα της καλοκαιρινής περιόδου, θα έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες ξεκινούν την Παρασκευή 2 Μαΐου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος για την πρώτη Κυριακή των εκπτωτικών περιόδων, όλα τα εμπορικά καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και ιδιοκτησιακού καθεστώτος, επιτρέπεται να είναι ανοιχτά την Κυριακή 4 Μαΐου.

Το πλαίσιο του ωραρίου για την Κυριακή είναι 11 π.μ. μέχρι 8 μ.μ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, πάντως, έχει προτείνει ειδικά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα να ανοίξουν στις 12, καθώς από τις 8 το πρωί έως τις 11.10 θα διεξάγεται ο 3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τα καταστήματα να μείνουν ανοιχτά έως τις 6 μ.μ., κάτι πάντως που δεν αναμένεται να ακολουθήσουν τα πολυκαταστήματα, αλλά και οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θα επιλέξουν να λειτουργήσουν την ημέρα εκείνη. Ειδική αναφορά στο θέμα της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων έκανε χθες ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς: «Η επιτυχημένη εφαρμογή της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί και την προσεχή Κυριακή.

Πιστεύω ότι οι καταστηματάρχες θα δουν την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου ως ευκαιρία προκειμένου να ενδυναμώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσα από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Ο εμπορικός κόσμος, με την αντοχή που επέδειξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, επιβεβαιώνει τον ρόλο του ως σημαντικού συντελεστή ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής οικονομίας. Η Κυριακή 4 Μαΐου θα είναι μία ακόμη απόδειξη γι’ αυτό».

Αρχίζουν την Παρασκευή οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου