Επτά θέσεις ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής



Επτά θέσεις ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής - ihalkidiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στη «Διαύγεια» (ΑΔΑ ΒΙΗΜΘ-58) πρόσκληση ενδιαφέροντος με πίνακες θέσεων για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών γιατρών οι οποίοι θα επανδρώσουν νοσοκομεία ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων. Στους πίνακες συμπεριλαμβάνονται επτά θέσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής όπως παρακάτω:
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Μία (1) θέση.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Μία (1) θέση.

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Δύο (2) θέσεις.

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Δύο (2) θέσεις.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Μία (1) θέση.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 16-4-14 ΕΩΣ 30-4 -14.


Ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, ο οποίος σε συνεργασία με το διοικητή του νοσοκομείου, προώθησε και στήριξε στο υπουργείο Υγείας το αίτημα για στελέχωση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, σε δήλωση τονίζει:

«Είναι υποχρέωση να πράττουμε τα οφειλόμενα απέναντι στους πολίτες τους οποίους εκπροσωπούμε και αυτό έπραξα. Σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου και εκπροσώπους φορέων του τόπου μας, διεκδικήσαμε την κατάλληλη στιγμή και πετύχαμε την ενίσχυση του νοσοκομείου με κάλυψη θέσεων ιατρών, ώστε να είμαστε έτοιμοι πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου.

Υπογραμμίζω, ότι παράλληλα κινούμαστε και πιέζουμε για την κάλυψη ιατρικών θέσεων από μόνιμο προσωπικό ώστε να δοθεί οριστικά τέλος στο πρόβλημα της έλλειψης γιατρών .

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο και υπουργό κ. Α. Γεωργιάδη για την ανταπόκριση του στο αίτημά μας και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει την στήριξη και την βοήθεια προς ένα Νοσοκομείο που πραγματικά παράγει και στηρίζει έναν ολόκληρο Νομό και όχι μόνο».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου