Φαντασμαγορικά εγκαίνια του Pomegranate στην Ποτίδαια


Με μια φαντασμαγορική τελετή εγκαινιάστηκε το Pomegranate Wellness Spa Hotel, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που δημιούργησαν οι ρώσοι επιχειρηματίες Artem Chayka και Oga Lopatina στο άλλοτε Portes Palace, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ξενοδοχείου παρόντες στα εγκαίνια ήταν πέντε από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,  ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ενώ τη ρωσική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Πολιτισμού Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Αργά το βράδυ έφθασε στο Pomegranate και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Την παράσταση έκλεψε το μοναδικό στην περιοχή των Βαλκανίων συντριβάνι του Pomegranate που συνδυάζει ήχο, φως και κίνηση και είναι προδιαγραφών Λας Βέγκας. Το show με το συντριβάνι -που μια μικρή γεύση του μπορείτε να πάρετε στα βίντεο που ακολουθούν- σαγήνευσε τους καλεσμένους και άνοιξε το δρόμο στη συνέχεια για την παράσταση δύο κορυφαίων ερμηνευτών, του Αντώνη Ρέμου και του γνωστού ρώσου καλλιτέχνη Philipp Kirkorov. Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου έληξε απροσδόκητα μετά από επέμβαση της αστυνομίας και η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα.

Τα φλας των φωτογράφων επικεντρώθηκαν σε λαμπερά ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ, ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα, καθώς και στις ρωσίδες καλλονές που ήταν επί της υποδοχής.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, στο οποίο επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, ολοκληρώθηκε το 2013, με επεμβάσεις που έγιναν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων φιλοξενούμενων. Άλλωστε, το Pomegranate απευθύνεται κυρίως σε εύπορους ρώσους αλλά και σε τουρίστες υψηλών εισοδημάτων από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη.













Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου