Εγκαίνια στο πολυτελές ξενοδοχείο «Pomegranate»

Εγκαινιάζεται την Πρωτομαγιά παρουσία στελεχών της ελληνικής και ρωσικής κυβέρνησης, ρώσων επιχειρηματιών και καλλιτεχνών το πεντάστερο Pomegranate Wellness Spa Hotel, που δημιούργησαν Ρώσοι επιχειρηματίες στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.


Εγκαίνια στο πολυτελές ξενοδοχείο «Pomegranate»Με μια φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων ανοίγει τις πόρτες του το πολυτελές ξενοδοχείο που δημιούργησαν οι Artem Chayka και Oga Lopatina στο άλλοτε Portes Palace, στις αρχές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.
Το Pomegranate, στο οποίο επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, θα ανοίξει τη σεζόν και τη λειτουργία του με με προσκεκλημένους υπουργούς, στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης, ρώσους επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν στις 7 μμ θα βρεθούν στο ξενοδοχείο για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, ο Αντώνης Ρέμος και ο γνωστός ρώσος Philipp Kirkorov.
Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ενώ έχουν προσκληθεί οι υπουργοί Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε το 2013, με επεμβάσεις που έγιναν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων φιλοξενούμενων. Άλλωστε το Pomegranate, απευθύνεται κυρίως σε εύπορους ρώσους αλλά και σε τουρίστες υψηλών εισοδημάτων από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη.
Για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, έγινε σειρά επεμβάσεων. Ανακαινίσθηκε το lobby (750 τ.μ.). Aνακαινίσθηκε πλήρως το εστιατόριο (800 τ.μ.), το οποίο έχει ανοιχτή κουζίνα, κατάλληλη για επιδείξεις μαγειρικής. Δημιουργήθηκε νέα ταβέρνα (700 τ.μ.) με θέα στη θάλασσα και τον Όλυμπο όπως και νέο υπερυψωμένο a la carte εστιατόριο - bistro με θέα τη θάλασσα και τον Άθωνα. Επίσης, διαμορφώθηκε νέο club με ξεχωριστό χώρο διασκέδασης και κατασκευάσθηκε νέα πισίνα με βεράντα και μπαρ.
Από τα έργα που έγιναν ξεχωρίζει το νέο spa, 1700 τ.μ, ένα από τα μεγαλύτερα στη Βόρεια Ελλάδα, με εσωτερική πισίνα. Επιπλέον, έγινε ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων σε κατηγορία 5 αστέρων, ενώ ανακαινίσθηκαν οι εξωτερικοί χώροι και οι κήποι του ξενοδοχείου.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου